20-26 Kasım Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri Günü
21 Kasım 2023

20-26 Kasım Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri Gününde  Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetinde çalışan tüm çalışma arkadaşlarımızın mesleki günlerini kutlama amacıyla ve emekli olan çalışanlarımıza plaketlerini vermek üzere Antalya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Oğuz KARAHAN, Kamu Hastaneleri Başkanımız Sayın Dr.Emre ASİLTÜRK, Hastane Yöneticilerimiz ve tüm personelimizin katılımıyla kutlama töreni gerçekleştirilmiştir.

Programımıza katılımlarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Oğuz KARAHAN ve Kamu Hastaneleri Başkanımız Sayın Dr.Emre ASİLTÜRK’e şükranlarımızı sunar, tüm personelimizin 20-26 Kasım Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını ve 22 Kasım Diş Hekimleri Gününü kutlar özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Dt.Murat YILMAZ
Hastane Başhekimi